Kantoren

In een goed kantoor voelt u zich thuis. Het heeft de uitstraling en kwaliteit die past bij de ontwikkeling van uw onderneming. Maasstede ontwikkelt kantoren in opdracht en voor eigen rekening en risico.

Eneco hoofdkantoor Rotterdam

Op een plek met een uitstekende zichtbaarheid vanaf de A16 begon destijds de nieuwe hoofddirectie van het fusieprodukt ENECO.

Crystal Building Capelle a/d IJssel

Deze twee markante gebouwen zijn gerealiseerd aan weerszijdevan het riviaduct (zuidzijde). Door de unieke verschijningsvorm behoeft de identieit van deze gebouwen geen uitleg. Het project is destijds in belegging genomen door Deka Immobilien Investment GmbH.

Hoofdkantoor G4S CASH SERVICES B.V. Utrecht

G4S CASH SERVICES B.V. heeft Maasstede uitgekozen om haar nieuwe hoofdkantoor te realiseren op het kantorenpark Papendorp te Utrecht. G4S Cash Services B.V. heeft in juni 2007 haar intrek genomen op deze locatie. 

Hoofdkantoor LakeSide Den Haag

Het hoofdkantoor van Schindler Liften B.V. bestaande uit circa 3.477 m2 kantoorruimte en 28 parkeerplaatsen. Het object is destijds in belegging genomen door Verwaltung DSW Immobillen Fonds Den Haag GmbH, onderdeel van NordCapital.

Pixel Rotterdam

De oplevering van dit bijzondere kantoorgebouw op de uitstekende kantoorlocatie Brainpark III heeft inmiddels plaatsgevonden en door een bijzonder ontwerp en een volledig "gladde" gevel zal dit kantoorgebouw zich duidelijk onderscheiden van de andere gebouwen op dit terrein. Gevoegd bij een zeer luxe en uitgebreid opleveringsniveau is dit wederom een duidelijke Maasstede ontwikkeling.

Point of View Schiphol-Rijk

Een grootschalige ontwikkeling bestaande uit een bedrijfsgebouw met bijbehorende kantoorruimte en een kantoorgebouw met een zeer ruime parkeernorm. Onder andere de ICT-afdeling van KLM heeft hier haar kantoor gevestigd. Het gehele project is destijds verkocht aan een fonds van Deka Immobilien Investment GmbH.

Rivium Business Center Capelle a/d IJssel

Een bedrijfsverzamelcomplex van bedrijfs-, showroom- en kantoorruimte met een ruime parkeernorm gelegen direct aan de entrée van het Rivium. Onder andere Shell Nederlandse Verkoopmaatschappij, Samas en G4S Cash Services B.V. hebben voor het Rivium Business Center gekozen.

Rivium Parc Royale Capelle a/d IJssel

Een twaalftal kantoorvilla's van verschillende afmetingen in een parkachtige omgeving op bedrijvenpark Rivium. Het park valt op door de fraaie en ruimtelijke indeling met ondermeer waterpartijen en ruim bemeten groenvoorzieningen. Samen met de zeer ruime parkeernorm kan het Rivium Parc Royale zich door deze goede eigenschappen nog steeds verheugen in een grote belangstelling.

Toshiba Capelle a/d IJssel

Kantoorruimte (3.000 m2) en bedrijfsruimte (4.000 m²) op het Rivium.

Wijnhaven 23 Rotterdam

Op een zeer karakteristieke lokatie naast ons eigen kantoor is in 2006 gestart met de afbouw van een project dat oorspronkelijk in 1994 is gestart. Namelijk de herbouw van de koopmanspanden aan de Wijnhaven. Nummer 23 zal de overgang markeren van oud naar nieuw. Nieuw is namelijk de woontoren "Wijnhaeve" die door NS Poort is gerealiseerd naast onze ontwikkeling.

Nieuwsbrief

Maasstede in beeld en geluid

Bekijk de filmsBekijk de films