Monumentaal

De schitterende tradities van het Hollandsch verleden weer in oude luister herstellen. Vaak hebben monumentale panden een bepalende rol in het stadsgezicht. Met gevoel voor detail heeft Maasstede meerdere baanbrekende renovaties op haar naam staan.

Korte Voorhout 1 Den Haag

Dit bijzondere rijksmonument, gelegen naast de schouwburg op één van de mooiste plekken van 's-Gravenhage is in juli 2002 door ons verworven en vervolgens grondig gerenoveerd. STEBO, particulier kwaliteitsonderwijs voor VMBO, HAVO en VWO, heeft hier volop de ruimte voor haar bijzondere onderwijsconcept. 

Lange Vijverberg 12 Den Haag

Met uitzicht op de gebouwen van de Eerste- en Tweede Kamer, de hofvijver alsmede het "Torentje" van de Premier is dit met recht een van de toplocaties van 's-Gravenhage. Na een grondige renovatie van dit rijksmonument heeft museum het Mauritshuis hier haar kantoren gevestigd. Hiermee heeft Maasstede samen met de parkeerplaatsen in de achtergelegen parkeergarage een uitstekende kantoorlocatie in haar beleggingsportefeuille.

Lange Voorhout 52 Den Haag

Na de Lange Vijverberg en Korte Voorhout heeft Maasstede ook een rijksmonument verworven aan de Lange Voorhout. Naast het volledig gerenoveerde Hotel Des Indes is hier een topappartement en kantoorruimte gerealiseerd, rijkelijk voorzien van al haar stijlkenmerken maar ook van alle technieken van deze tijd. De Nederlandse Vereniging van Banken heeft hier haar Haagsche kantoor gevestigd.

Wijnhaven 17-21 Rotterdam

De Koopmanshuizen aan de Wijnhaven moesten wijken voor de bouw van de Willemsspoortunnel. Gelukkig zijn ze na voltooiing van de tunnel herbouwd, sommige steen voor steen op traditionele bouwwijze, andere zijn nieuw maar hebben wel de uitstraling en het karakter behouden.

Nieuwsbrief

Maasstede in beeld en geluid

Bekijk de filmsBekijk de films